Wie zijn wij?

G&G International Commerce BVBA is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het invoeren van hoge kwaliteit Tequila en Mezcal 100% Agave. De firmanaam is afgeleid van de namen van de stichters Guadalupe Franco Guerrero, ook gekend als Lupita en Gaston Thomissen.

 

Wat drijft ons?

We gaan elk jaar naar Mexico om te genieten van onze familie, onze vrienden, de cultuur enzovoort. Al sinds jaar en dag brengen we voor onszelf en voor familie en vrienden Tequila 100% Agave mee. Heel vaak kregen we de vraag van 'Waar kunnen we goede Tequila kopen?' of 'Hoe moet je Tequila nu eigenlijk drinken? Met limoen en zout?' en nog veel meer van dit soort vragen.

 

We zijn ons ervan bewust geworden dat Tequila een interessant product is voor de Europese markt en dat de mensen geïnteresseerd zijn om meer over Tequila te weten. Omdat er niet veel goede Tequila verkrijgbaar is op de Europese markt en dat men de Tequila als 'one-shot' drinks ervaart is het dan ook ons doel om bewustwording te creëren over wat Tequila is, hoe je Tequila moet 'waarderen' en degusteren.

In 2016 hebben we ons gamma uitgebreid met Mezcal van hoge kwaliteit.

              

Tijdens proeverijen leggen we het verschil uit tussen Tequila en Mezcal en is er de mogelijkheid om beiden te proeven. 

Onze kennis

Wij bezoeken elk jaar Jalisco, de streek waar de Tequila vandaan komt of Oaxaca, de streek waar de Mezcal vandaan komt. Wij zijn in direct contact met La Camara Nacional de La Industria Tequilera (CNIT), met El Consejo Regulador del Tequila (CRT), el Consejo Regulador del Mezcal (CRM) en met enkele professionele Tequila en Mezcal kenners (Catadores) en met diverse Tequila en Mezcal producenten. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden.

 

Uw voordeel

Met onze kennis kunnen wij een nieuwe dimensie aan uw levenservaring geven. Tequila en Mezcal, met hun culturele achtergrond, horen hier zeker bij.

Bent u op zoek naar originele en authentieke Tequila of Mezcal, dan kunt u zich met behulp van onze Tequila of Mezcal duidelijk onderscheiden in uw marktsegment. Alleen de betere Tequila- en Mezcal-merken komen voor in ons productgamma.

Ook verzorgen wij, indien u wenst, degustaties en uiteenzettingen over Tequila ter plaatse.

 

Ons motto is niet voor niks:

broaden your life experience